Plébánia

Papjaink

Miserend

Elérhetőség

Urnatemető

Képv. testület

Hitoktatás

Közösségek

Zenei élet

Ökumené

Karitász

Alapítványok

Havi egy könyv

Cikkek

Archív

Gyerekkuckó

Angelico

Hozzáadom ezt a lapot a kedvenceimhez!

Eseménynaptár

Március

HKSzCsPSzV
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2023

Hirdetések

Kitekintés

Köszönet


”Szeretném Önöknek megköszönni, hogy megszervezték nekünk a tegnapi zenés imádságot és tanúságtételt Br. John Paul Mary-vel. Csodálatos volt, örök élmény lesz számomra.
Én hívő katolikus vagyok, a kislányom is katolikus iskolába jár, minden vasárnap délelőtt templomba járunk, de nagyon sok embert ismerek, akik ott voltak a templomban tegnap a tanúságtételen, nem hívők csak Paddy Kelly miatt jöttek el.
Az ő visszajelzésük alapján merem írni, hogy tegnap este mindenki - aki soha nem is hitte - közelebb került Istenhez.
Ha nem is lesznek hívő emberek, azért úgy érzem, hogy nagyon sokban változott a véleményük Jézusban való hitünkkel kapcsolatban.
Mégegyszer nagyon köszönöm azoknak akik ezt a felejthetetlen estét megszervezték, és természetesen Br. John Paul Mary-nek és testvérének is, hogy eljött hozzánk! Az Úr legyen Önökkel!” /Magyarország/


"Nekem most volt a legpihentetőbb éjszakám hónapok óta! Úgy látszik, teljesen feltöltődtem az est alatt, és olyan csodás volt megtapasztalni azt a békét, mélyen, legbelül! Felejthetetlen élmény volt!" /Magyarország/


"Mit is mondhatnék... Ez volt életem egyik legcsodálatosabb napja, soha nem felejtem el. Paddy egy csodálatos ember! Annyi mindent kaptam ma, még nem is tértem magamhoz, annyira a hatása alatt vagyok még mindig. Gyönyörű volt a mise, az egész imaest! Jó párszor el is sírtam magam az este alatt, amikor kijöttünk, akkor is eltört a mécses,..." /Magyarország/


"a tegnapi nap életem legeslegszebb napja volt, olyan élmény, amit örökre elraktározok a lelkembe"/Magyarország/


„Szeretném megköszönni a szervezést és a figyelmet, mindannyiunk számára nagyon nagy élmény volt látni John Paul Mary testvért, számomra pedig különösen sokat jelentett, h utána viszonylag hosszan tudtunk is beszélgetni. Sokkal többet kaptam tegnap, mint amennyit vártam és reméltem. Megnyugtató, örömteli volt a tegnapi nap, feltöltődtünk.” /Magyarország/


„Ezúton szeretném megköszönni, hogy helyet biztosítottak John Paul Mary testvér tanúságtételéhez és a hozzá kapcsolódó zenés imádsághoz.
Felemelő este volt és egy életreszóló emléket kaptam ez által.
Mégegyszer köszönet mindenkinek,aki hozzájárult a program szervezéséhez,lebonyolításához,a kedves fogadtatáshoz.
Nem utolsó sorban gyönyörű a templomuk.” /Magyarország/


„Ahoj,
Unfortunately I won't be able to be at Jozsefvarosi Plebania to share the prayers and to listen Br. John Paul Mary.
I would love to do it, because all songs, which Br. John Paul Mary wrote have a double and an extra power. Hopefully God can hear our prayers.. for those who suffer, who lost families in accidents, for those we missed, for peace in the world, for kindness, love and respect! For better us!
Thankyou for organising such a beautiful evening, because it is going to be :) I hope you will enjoy that time together and all your prayers will be heard by God.
Peace and Love.” /Lengyelország/