Plébánia

Papjaink

Miserend

Elérhetőség

Urnatemető

Képv. testület

Hitoktatás

Közösségek

Zenei élet

Ökumené

Karitász

Alapítványok

Havi egy könyv

Cikkek

Archív

Gyerekkuckó

Angelico

Hozzáadom ezt a lapot a kedvenceimhez!

Eseménynaptár

Február

HKSzCsPSzV
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

2023

Hirdetések

KitekintésNYÁRI TÁBOROK, KÖZÖS NYARALÁSOK

A nyár gyermekeink, fiataljaink és a felnőttek számára is a fizikai pihenés és a lelki feltöltődés ideje. Bemutatjuk ifjúsági közösségeink táborait és az albumbeli képekben plébániai közösségeink nyári programjait. Ahogy a képek beérkeznek, a bemutatót bővítjük.

A Józsefvárosi Regnum Marianum közösség 75 tagja táborozott az ország erdeiben. Egyik csapatunk részt vett a Regnum nagy közösségének "réteg" táborában, a csoportkép a rétegtábor résztvevőit mutatja.További képek

A 432. sz. Pázmány Péter Cserkészcsapatunk 88 főből áll. Ők teljes létszámmal ott voltak a X. cserkészkerület (a fővárosi csapatok) gödöllői nagy, 600 fős cserkésztáborában.

További képek

Büszkék vagyunk mindkét ifjúsági közösségre! A honlap látogatói közül bizonyára keveseknek volt részük ilyen nagy élményben - de tudom, hogy szívesen imádkoznak értük. Tegyék!

A Józsefvárosi KOLPING Család tagjai – akiknek az egyházközség érdekében végzett rengeteg munkáját ezúton is köszönjük – az Országos Kolping Szövetség segítségével július végén Badacsonyban nyaraltak és nagyon jól érezték magukat.

További képek

Szent István király előtti hétvégén plébániánk Báránykás csapata a tolnai megyei Németkéren táborozott. Bár a képen ez nem érzékelhető - 36-an voltunk, sőt egy pszichológus-tanár házaspár is meglátogatott bennünket. A majd 4 napos együtt lét, a két templom, Jézus közelsége, a szentségimádások és a késő éjszakába menő beszélgetések keresztény életünkről szóltak. Örömmel ajánljuk mindnyájuk imájába a józsefvárosi Báránykás közösséget!

További képek

Bajzáth Ferenc
plébános